Katar’da “Türkiye Güzellikleri” Fotoğraf Sergisi Açıldı

Yazıcı-dostu sürüm

Katara Kültür Köyü, T.C. Doha Büyükelçiliği, Foto Muhabirleri Derneği ve Türk Hava Yolları iş birliği ile Katara sergi salonunda Türkiye Foto Muhabirleri Derneği üyesi profesyonel fotoğrafçıların ödül almış 40 fotoğrafı sergilendi.

Sergi açılış töreni birçok ülkenin Büyükelçisinin katılımı ile gerçekleştirildi. Sergi açılışı Doha Yunus Emre Türk Kültür Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ömer Özkan’ın açılış konuşması ile başladı. Açılış töreni T.C. Doha Büyükelçiliği Geçici Maslahatgüzarı Burcu İnan Kuyucu’nun konuşması ile devam etti.

Sergi açılış töreninden sonra Katara Genel Müdürü Dr. Khalid Al-Sulaiti, açılışa gelen Büyükelçiler eşliğinde fotoğraf sergisini gezdi. Fotoğraf sergisine Türk ve diğer ülke vatandaşlarının ilgisi yoğun oldu. Türkiye güzelliklerini anlatan fotoğraf sergimiz 15 Eylül’e kadar Katara Kültür Köyü’nde sergilenecektir.

Diğer Etkinlikler

Doha Yunus Emre Türk Kültür Merkezinde 15 Kasım 2022 tarihinde "Geleneksel Türk Sanatları Sergisi" düzenlendi. Sergide...

Türkiye Cumhuriyeti’nin 98. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle “2021 Yılı Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri” kapsamında 27...